Kvalitetssikring

MH-ApS laver kvalitetssikring digitalt i systemet Inspectly.

Byggesagerne oprettes i systemet og inddeling af kontrolafsnit fastlægges fra starten. Plan- og facadetegninger, kontaktoplysninger mm. ligges ind på sagen.

Når sagen er afsluttet, kan den samlede dokumentation, sammen med MH-ApS kvalitetshåndbog printes ud, og afleveres til bygherren. Hurtig og effektiv registrering, der sikre høj kvalitet og færre mangler. Når sagen er oprettet, giver MH-ApS byggeherren adgang til læserettigheder til sagen, så sagen kan følges af byggeherren via Inspectly. 

Kontrolskeamer / Tjekliste

I kombination med færdige skemaer fra bl.a. Dansk Byggeri, og egne skemaer for bl.a. modtage- og udførelseskontrol defineret og tilpasset. Alle byggeprojekter er forskellige, hvorfor den dokumenterede kvalitetssikring også skal være det. Skemaerne tilpasses den enkelte byggesag, hvor risikofyldte arbejdsopgaver kan prioriteres, og bygherres krav defineres. Systemet tillader registreringer alle steder, både on- og offline, således den kvalitets ansvarlige til enhver tid har mulighed for, at udføre sine kontroller og tilsyn.

Tilsyn / Tilsynsnotater

MH-ApS fører under hele byggeprocessen tilsyn med underentreprenører. Tilsyn og tilsynsnotater besvares og gemmes direkte i det digitale kvalitetssikringssystem.

Opgaver og mangler

Systemet gør det nemt for den kvalitets ansvarlige, at foretage løbende mangelafhjælpning og opfølgninger, på alle sagens digitale registreringer. Kommunikationen med samarbejdspartnere sker enkelt og entydigt igennem iKontrol. Registreringer, mangler og anden korrespondance sendes direkte til modtageren, hvis foto/mangelregistreringen kræver en tilbagemelding, fra den pågældende underentreprenør. Det eneste vores samarbejdspartnere skal gøre er, at downloade Inspectlys app, så de kan modtage og give tilbagemelding på de registreringer der foretages af MH-ApS.

Fotodokumentation

Via app'en på den digitale enhed, tages der billeder med direkte henvisning til det præcise sted på tegningen. Alle de billeder der tages under byggeriet, er automatisk gemt under sagen og klar til udprint ved sagens afslutning.​

Kontakt os med din opgave for et tilbud

Vi glæder os til at høre mere om din opgave. Skriv til os herunder eller ring allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

MH ApS

CVR: 32099033

Centervej 14, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

Hos MH ApS prioriterer vi vores kunders tilfredshed. 

Vi lytter nøje til dine ønsker og behov og skaber skræddersyede løsninger.

Vores ekspertise og fokus på håndværk af høj kvalitet sikrer, at du får en holdbar og æstetisk tiltalende løsning, som du vil nyde mange år frem.